Våra tjänster

Vår vision är omtanke om kunden både genom att både se till människan och tekniken. För att bäst möta kundens uttalade och outtalade önskemål arbetar vi med vårt breda tekniska kunnande och noggrann precision i vårt arbete.

Genom denna vision arbetar vi med plåt och ventilation, för att ge kunden långsiktigt hållbara resultat.

Byggnadsplåt

Oavsett byggnadstyp och fasad/takbeklädnad så är byggplåtdetaljerna på fastigheterna lika viktigt som allt annat för att skydda objekten från väder och vind. Att hela taken ska vara täta samt att vattenavrinningen fungerar utan problem är A och O för att din fastighet ska bestå i många år framöver.

Vi tillverkar och installerar all typ av byggnadsplåt till både privata som offentliga fastigheter samt industrifastigheter.

Vi har en egen verkstad och maskinpark som kan tillverka så gott som allt inom byggnadsplåt. Vi samarbetar med de stora aktörerna gällande standardprodukter på marknaden.

Vi utför självklart även bandtäckning av hela tak eller mindre ytor.

Ventilation

Att bra luft är viktigt, det har vi lärt oss över tid. För att förebygga sjukdomar och ohälsa relaterat till undermålig inomhusluft är det av största vikt att inomhusklimatet i din fastighet eller lokal är korrekt.

Likaså har bra luft ett pris då det på marknaden finns så ofantligt många system som på olika sätt kan vara bra för ert behov.

Vi har arbetat med ventilation under många år och med vår samlade erfarenhet är vi rustade för att ta oss an allt från små mindre projekt till större helhetslösningar i både privata, offentliga och industriella fastigheter.

Behöver du hjälp med ditt projekt?